Make your own stunning HD portfolio. It's free.
Sign up
Select how you want to sign up
Using e-mail and password
Using Facebook
I have an account and want to login
New to 1x? Create an account for free here
Forgot your password? Click here
Close
 
Swesub Filmer Filmtoppen Streama Film LagligtSwedenJoined 2016
Så roligt att åter se Malmöfilmarna Mia Hulterströms och Cecilia Actis skojiga leranimationer på bioduken. Här möter vi tre små kompisar; en gul, en blå och en rosa figur som kan vara hund och kaniner eller vad betraktaren själv tycker passar.
 
De lever i en fantasifull färgvärld där kanelbullen spelar Watch Movies en viktig roll. Så viktig att de tre vännerna hittar ett sätt att plantera nya kanelbullsträd, då de två fyrkantiga, trista, blågrå figurerna, det vill säga vuxenvärlden, har satt upp sina förbudsskyltar.
 
För ”Snipp, Snapp, Snut” handlar  mycket om vad man får och inte får göra när man är sisådär fyra fem år. Filmarnas lojalitet finns hela tiden hos de små, men de får också lära sig att alltför mycket bullätande leder till magont. Tack och lov finns medicin som man till och med blir lite ”hög” av.
 
Det handlar om ballonger, drakar, födelsedagstårtor, ett skrämmande watch movies english subtitles svart monster som gråter på samma sätt som de små vännerna. Här finns mycket värme och humor och aldrig något pekpinnemässigt tråkigt.
Guestbook